Stoholm Slagter
Vestergade 9
7850 Stoholm Jyll

Juni 2017

800 g bbq revelsben
1 stk. hvidløgsmarinaret nakkefilet
8 stk. grillpølser
1 stk. fyldt skinkeculotte
1 stk. ribbensteg
6 stk. grill bøffer
4 stk. kalkunsteaks m/hvidløg
600 g hakket kalv og flæsk
750 g panderet
2 x 600 g hakket oksekød
600 g hakket skinkekød
4 stk. kyllingebryst
4 stk. grillspyd
4 stk. løgsteaks

Download opskrifter

Juli 2017

600 g hakket kalv og flæsk
4 stk. grillfakler
1 stk. italiensk svinekam
4 stk. nakkekoteletter
8 stk. grillpølser
4 stk. svine ribeye
4 stk. skinkesteaks
1 stk. svinemørbrad
4 stk. marineret kyllingebryst
750 g panderet med grønt
2 x 600 g hakket oksekød
600 g hakket skinkekød
6 stk. grillbøffer
4 stk. hakkebøffer med grillkant

Download opskrifter

August 2017

1 stk. bbq skinkesteg
4 stk. koteletter
600 g hakket kalv og flæsk
4 stk. fyldt kyllingebryst
4 stk. fyldte nakkesteaks
1 stk. grillkam m/svær
8 stk. grillpølser
4 stk. skinkeschnitzler
1 stk. nakkefilet
10 stk. stegeflæsk i skiver
2 x 600 g hakket oksekød
600 g hakket skinkekød
1 stk. græsk farsbrød
750 g panderet

Download opskrifter

September 2017

4 stk. marinerede nakkekoteletter
1 stk. husarsteg
10 stk. wienerpølser
1 stk. rullesteg m/svesker
1 stk. ribbensteg
4 stk. marinerede skinkesteaks
4 stk. skinkeschnitzler
600 g hakket kalv og flæsk
750 g panderet
2 x 600 g hakket oksekød
600 g hakket skinkekød
4 stk. kyllingebryst
800 g mørbradgryde
4 stk. plankebøffer

Download opskrifter

Oktober 2017

600 g hakket kalv og flæsk
10 stk. paneret flæsk
1 stk. flæskesteg
6 stk. fadkoteletter
6 stk. tyrkiske bøffer
6 stk. italienske karbonader
1 stk. forloren hare
1 stk. svinemørbrad
4 stk. fyldt kyllingebryst
750 g panderet
2x 600 g hakket oksekød
600 g hakket skinkekød
1 stk. gammeldags oksesteg
4 stk. xl koteletter

Download opskrifter

November 2017

4 stk. gyroskoteletter
4 stk. hamburgerrygkoteletter
1 stk. ribbensteg
4 stk. kyllingebryst
2 x 600 g hakket oksekød
1 stk. husarsteg
2 stk. fyldt skinkemignon
1 stk. italiensk farsbrød
800 g mørbradgryde
4 stk. panerede skinkeschnitzler
600 g hakket kalv og flæsk
600 g hakket skinkekød
700 g medister
750 g panderet

Download opskrifter