Stoholm Slagter
Vestergade 9
7850 Stoholm Jyll

Uge 17

600 g skinkekød i tern
8 stk. pandepølser
600 g hakket kalve- og skinkekød
750 g oksekødspande (med grøntsager)
1,2 kg krydderskinke

Download opskrifter

Uge 18

600 g oksekød i tern
600 g hakket kalve- og skinkekød
4 stk. forårskrebinetter (med tomat og feta)
1 kg nakkefilet (rødvinsmarineret)
4-6 stk. pølser

Download opskrifter

Uge 19

1 stk. landkylling
6 stk. fadkoteletter
4 stk. hakkebøffer (med krydderkant)
1,2 kg farseret ribbenssteg
4 stk. skinke gordon bleu

Download opskrifter

Uge 20

4 stk. kyllingespyd
4 stk. koteletter (græskmarinerede)
1,2 kg ølmarineret oksesteg
700 g skinkegryde med pølser
600 g hakket oksekød

Download opskrifter

Uge 21

6 stk. benløse fugle
4 stk. Hawaiikoteletter
600 g hakket skinkekød
750 g medister
1 stk. svinemørbrad

Download opskrifter

Uge 22

1,2 kg kalvesteg (til gryde)
600 g skinkestrimler (til wok)
600 g hakket skinkekød
4 stk. panerede skinkeschnitzler
4 stk. luksus grillspyd

Download opskrifter