Stoholm Slagter
Vestergade 9
7850 Stoholm Jyll

Uge 08

600 g hakket kalve- og skinkekød
500 g oksestrimler
1 kg bacon
750 g kyllingepande (med karrygrøntsager)
4 stk. panerede skinkeschnitzler

Download opskrifter

Uge 09

750 g ungkvægsgryde (med porrer og rødløg)
600 g hakket skinkekød
600 g skinkekød i strimler
4 stk. skinkeruller (i baconsvøb)
750 g medister

Download opskrifter

Uge 10

600 g hakket skinkekød
4 stk. kalkunschnitzler (marinerede)
750 g medister
500 g skinkekød i strimler
4 stk. hakkebøffer (med krydderkant)

Download opskrifter

Uge 11

600 g hakket oksekød
4 stk. koteletter
750 g kalvegryde (med forårsløg og bønner)
1 kg stegeflæsk i skiver
500 g wokstrimler

Download opskrifter

Uge 12

4 stk. skinkeschnitzler (med karrymarinade)
600 g hakket oksekød
6 stk. fadkoteletter
4 stk. løgsteaks
500 g oksestrimler til wok

Download opskrifter

Uge 13

4 stk. karbonader (med krydderrasp)
750 g panderet
600 g hakket skinkekød
4 stk. kyllingebryst (marinerede)
1 pk. pandepølser

Download opskrifter