Stoholm Slagter
Sct. Mathiascentret Viborg Vestergade 9 Stoholm
7850 Stoholm Jyll

December 2019

1 stk. marineret svinefilet
600 g stroganoff
4 stk. marinerede unghanebryst
4 stk. skinkeschnitzler
600 g hakket oksekød
600 g hakket skinkekød
1 stk. farsbrød
1 stk. landkylling
500 g skinkekød i strimler
8 stk. magre revelsben
750 g panderet
1 stk. svinemørbrad
1 kg pulled pork
800 g gryderet

DKK 995,00

Download opskrifter

Januar 2020

600 g hakket kalv og flæsk
1 stk. fyldt ribbensteg med sovs
600 g gryderet
750 g panderet med grønt
1.200 g hakket oksekød
8 stk. frankfurter
4 stk. marinerede koteletter
1 stk. forloren hare
2 stk. marinerede lammeculotter
800 g flæsk i skiver
4 stk. kyllingebryst med skind
2 stk. fyldt andebryst
1 stk. ovnret i bakke
800 g medister

DKK 995,00

Download opskrifter

Februar 2020

1 stk. skinke (ca. 800 g)
4 stk. hakkebøffer
4 stk. marinerede kyllingebryst
1 stk. svinemørbrad
4 stk. kalkunschnitzler
1 stk. marineret skinkeculotte
800 g roastbeef
800 g rørt fars
600 g hakket oksekød
600 g høns i asparges
1 bakke boller i karry
1 bakke kalvefrikasse
600 g oksekød i wok strimler
800 g kalvebov

DKK 995,00

Download opskrifter

Marts 2020

4 stk. koteletter
1 stk. fyldt nakkefilet
8 stk. frankfurtere
1 stk. skinkeculotte
1 stk. ribbensteg
4 stk. panerede kalveschnitzler
4 stk. kalkunoverlår (hvidløgsmarinerede)
800 g frikadellefars
1 stk. Ovnret i bakke
800 g kalvefrikassé
600 g hakket oksekød
1 bakke shepherds pie
1 stk. suppe
800 g panderet

DKK 995,00

Download opskrifter

April 2020

600 g hakket kalv og flæsk
4 stk. bbq kyllingebryst
1 stk. fyldt ribbensteg
500 g skinkekød i tern
8 stk. grillpølser
4 stk. skinkeschnitzler
1 stk. forloren hare
1.000 g hjemmelavet biksemad
600 g hakket oksekød
4 stk. forårskrebinetter
1 stk. kalvesteg med bacon
750 g kyllingepande (med grønt)
1 stk. hjemmelavet suppe
600 g oksekød i tern

DKK 995,00

Download opskrifter

Maj 2020

1 stk. kalvesteg med bacon
4 stk. tykstegsbøffer
4 stk. kyllingebryst med umami
4 stk. slow cook koteletter
600 g hakket oksekød
600 g hakket svinekød
500 g skinkekød i strimler
600 g kalvefrikassé
8 stk. grillpølser
4 stk. hakkebøffer
800 g panderet
4 stk. grillkoteletter
800 g frikadellefars
1 stk. ovnret i bakke

DKK 995,00

Download opskrifter

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK