Stoholm Slagter
Sct. Mathiascentret Viborg Vestergade 9 Stoholm
7850 Stoholm Jyll

Andesteg

Køb anden hos din Mesterslagter

Anden skylles indvendigt med vand. Krydres med salt og peber indvendigt og udvendigt. Fyldes med æblebåde og svesker. 

Sæt en bradepande med vand i bunden i ovnen og forvarm til 220 grader.

Anden sættes ind på en rist med brystet nedad og ovntemperaturen sænkes til 160 grader. Anden steger herefter i 45 min. Vend herefter anden, så den ligger med brystet opad, uden ovnlågen er åbent for længe.

Steg den videre i ca. 1 time og 45 min. ved 160 grader. Sørg for at der hele tiden er væde i bradepanden. Kråsen lægges i bradepanden og steger med fra start. 

Anden efterbrunes ved 220 grader i ca. 10 min. hvis den ikke er sprød nok.


Print opskrift

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK