Stoholm Slagter
Sct. Mathiascentret Viborg Vestergade 9 Stoholm
7850 Stoholm Jyll

Grillet kyllingefilet i pita med sensommergrønt

Det skal du bruge

  • 3 kyllingefilet (ca. 400 – 500 g.)

Marineret fra slagteren eller lav en krydderrub

  • Spidskommen
  • Koriander
  • Salt og peber
  • Kanel
  • Nelliker
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk. olie

Chilisalsa

  • 4 friske chili
  • 2 løg
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 dåse flåede tomater
  • 2 spsk tomatpuré
  • 3 spsk vineddike
  • 2 spsk sukker
  • Salg og peber

4 personer

Tilbredning

Knus krydderierne godt sammen i en morter og
pres hvidløget ned i. Rør det godt sammen med
olien og mariner kyllingefileterne.

Grill dem i 12 – 15 min. ved høj varme.

Skær dem herefter i skiver.

Klargør chilien og hak den fint. Pil løget og hak dem.
Kom olien på en varm pande og steg løg og chili i 2 min.

Tilsæt resten af ingredienserne og lad det koge godt igennem. Lad den køle af og fyld den på glas.

Server med frisk salat, tomater, agurk og
chilisalsa.
 

Print opskrift

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK