Stoholm Slagter
Sct. Mathiascentret Viborg Vestergade 9 Stoholm
7850 Stoholm Jyll

Julemedister

Ingredienser:

  • 1 kg skinkesmåkød (hakket, gerne høj fedtprocent)
  • 30 g salt
  • 2 stk løg 
  • 2 tsk hvid peber
  • 1 tsk stødt ingefær
  • 1 tsk stødt allehånde
  • 4 dl vand
  • 2 meter svinetarm
  • Evt. lidt hakket røget spæk

Fremgangsmåde:

Rør ingredienserne godt sammen og stop farsen i svinetarmen. Har man ikke en lille stopper kan man bruge en sprøjtepose eller frysepose til at få farsen stoppet i tarmen. Form den til den er fast og spændstig. Steges på middelvarm pande i smør eller margarine. Den kan også inden stegning lægges i kogende vand i 5 – 10 min. (forsigtig kogning).

Lav julemedisteren selv, eller køb den hos din lokale Mesterslagter.


Print opskrift

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK