Stoholm Slagter
Sct. Mathiascentret Viborg Vestergade 9 Stoholm
7850 Stoholm Jyll

Lammefilet vendt i urterasp med nødder og hvidløg

Ingredienser:

  • 4 personer
  • Ca. 600 g lammefilet
  • 3 stængler dild
  • 3 stængler persille
  • 3 stængler timian
  • 50 g nødder
  • 2 fed hvidløg
  • 100 g Panko rasp eller almindelig rasp

Fremgangsmåde:
Blend krydderurter, nødder og hvidløg og
vend med rasp. Vend lammefileten i urteraspen
og læg den på en bageplade med bagepapir.
Steg kødet i ovnen ved 180°C i ca. 15 min.

FESTLIG OG SAMTIDIG DEJLIG UHØJTIDLIG GÆSTEMAD.
DEN SPRØDE URTERASP GIVER LAMMEFILET EN
UIMODSTÅELIGE CRISPY OVERFLADE.
 

Print opskrift

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK