Stoholm Slagter
Sct. Mathiascentret Viborg Vestergade 9 Stoholm
7850 Stoholm Jyll

Pulled beef i øl og chipotle med sprøde kartofler

Pulled beef ingredienser:

  • 900-1000 g oksetykkam
  • 1 dl brun farin
  • 1 spsk. paprika
  • 1 ½ spsk. salt
  • 1 tsk. peber
  • 1 tsk. chipotle
  • 2 spsk. olie
  • 1 dl mørk øl

Sprøde kartofler ingredienser:

  • 750 g små vaskede kartofler
  • 1 dl olivenolie
  • Salt og peber

Fremgangsmåde:

Rør krydderier, farin og olie godt sammen. Fordel det grundigt på kødet og lad det gerne trække et par timer. Man kan med fordel marinere og lade det trække i en frysepose. Læg kødet i en
stegeso eller et ildfast fad med låg på. Sæt den i ovnen ved 125°
i 6–7 timer. Lad den trække i en halv time og træk så kødet fra hinanden. Man kan evt. sætte kødet i ovnen om aftenen og tage
det ud om morgenen.


Sprøde kartofler

Fremgangsmåde:
Vend kartofler godt i olie og salt og peber og rist i ovnen ved
180° i ca. 25-30 minutter.
 

Print opskrift

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK