Stoholm Slagter
Sct. Mathiascentret Viborg Vestergade 9 Stoholm
7850 Stoholm Jyll

Salat med pærer og spinat

Det skal du bruge

  • 75 g babyspinat
  • 2 pærer
  • 2 spsk græskarkerner
  • 1 tsk olie
  • 1 tsk salt

Dressing

  • ca. 6 kardemommekapsler eller 1 tsk stødt kardemom
  • 1 spsk rapsolie
  • 1 tsk flydende honning
  • 1 tsk æblecidereddike
  • Salt og peber

4 personer

Tilberedning

Skyl spinatbladene grundigt, læg dem til tørre på et  viskestykke og kom dem i en stor skål. Skær pærerne ud i små tern og  bland dem med spinaten. Rist græskarkernerne på en varm pande i olie,  indtil de bliver gyldne og „popper” − drys dem til sidst med salt. Kom kardemommekapsler i en morter og stød de sorte frø til fint  pulver − fjern skallerne. Bland kardemomme med de øvrige ingredienser til  dressingen og smag den til. Hæld dressing over salaten og drys med græskarkerner.

Print opskrift

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK