Stoholm Slagter
Sct. Mathiascentret Viborg Vestergade 9 Stoholm
7850 Stoholm Jyll

Toscansk Brasato ala DARIO CECCHINI

Det skal du bruge

  • 1 okseskank u/ben.
  • 100 g oksemarv
  • ½ bundt rosmarin
  • 1 dl olivenolie
  • 2 dl hvidvin
  • 2 spsk havsalt
  • 1 spsk. sort knus peber

5 - 6 personer

Tilberedning

Kom marv og rosmarin i
okseskanken og drys salt og peber godt rundt inden i den
og rundt om den. Snør okse-
skanken godt sammen og kom
den i en stegeso, en cocotte
eller et ildfast fad med høj kant.
 

Hæld olivenolie og hvidvin
over okseskanken og sæt den i en varm ovn ved 180°C i 2 1/2 -3 timer

Eller sæt den i ovnen om
morgenen ved 80°C, så den i alt får ca. 8 - 9 timer.

Snor til at binde den sammen (se evt. WE MEAT udgave 1 side 26-27)
 

Print opskrift

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK